Üçocaklı Çocukların Hayalleri Gerçek Oldu

0

Elazığ’ın Arıcak ilçesine bağlı Üçocak beldesinin Kreş ve Anaokulu öğrencilerinin hayallerini, Elazığ Özel Bilgem Okullarında okuyan minik öğrenci kardeşleri gerçekleştirdi.

Üçocak Beldesinde anaokulu ve kreş öğretmenleri aracılığıyla mektup yazan ve yaşları 3 ila 6 arasında değişen 39 çocuk, buradaki arkadaşlarına yaşadıkları belde hakkında bilgi vererek onlara hayallerini aktardılar. Yazılan mektup sonrası bunları öğrencilerine ve velilerine ileten özel anaokulu ve kreş yetkilileri, bu hediyeleri Üçocak Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla minik çocuklara ulaştırdılar.

ÜÇOCAK BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ YEGÜL: “ BELDEM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Elazığ’ın en uzak beldesi olmalarına karşın unutulmadıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, öğrencilerin birçoğunun alım gücünün olmadığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü, “Üçocak’ta ki öğrencilerimiz öğretmenleri aracılığıyla buradaki kardeşlerine mektup yazdılar ve onlarda sağ olsunlar onların hayallerinin fazlasını gerçekleştirmişler, bu duyarlıklarından dolayı okul yetkililerine, duyarlılıklarından dolayı da tüm öğrenci ve velilerine beldem adına teşekkür ediyorum”diye konuştu.

Comments are closed.