Üçocak Belediye Başkanı Yegül’den Vali Zorluoğlu’na Ziyaret

0

Arıcak Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül beraberindeki heyetle birlikte Vali Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti.

Arıcak Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, Arıcak İl Genel Meclisi Üyesi Selami Işık ve beraberindeki heyetle birlikte Vali Zorluoğlu’nu ziyaret ederek beldenin sorunları hakkında bilgi verdi ve yapılan yatırımlara katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Arıcak Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül beldelerinde inşa edilen ilkokul ve ortaokulun yapımına Vali Zorluoğlu’nun önemli katkıları olduğunu ifade ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiklerini, yine beldelerinde bulunan Haberci Mahallesi için okul ile bazı yolların yatırım programına alınması konusunda taleplerinin bulunduğunu söyledi.

Vali Zorluoğlu ise yaptığı değerlendirmede şunları söyledi, “Arıcak Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül, Arıcak İl Genel Meclisi Üyesi Selami Işık ve beraberindeki misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elazığ’ın her herine olduğu gibi Üçocak’ın sorunlarına, özellikle de her sorundan daha önemli gördüğümüz eğitim meselesine olan hassasiyetimiz devam etmektedir. Cumhuriyetimizin 2023 hedeflerine ulaşmak ve Elazığ’da tam gün eğitime geçmek için gerekli eğitim altyapısını sağlama çabamız kesintisiz sürmektedir. Diğer yandan yol ve ulaşım gibi her alanda Elazığ’ın ilçeleri ve beldeleri ile top yekûn gelişip kalkınması ve daha müreffeh bir Elazığ için çabamız sürecektir” dedi.

Comments are closed.